Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova campanya 'Comerç Segur' al Nadal La Policia Local engega una nova campanya, que en aquesta edició es fa amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Nova campanya 'Comerç Segur' al Nadal

La Policia Local engega una nova campanya, que en aquesta edició es fa amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra.
Aquesta setmana la Policia Local de Rubí ha engegat novament la campanya “Comerç Segur” als comerços de la ciutat durant el Nadal.

Es tracta de la quarta edició d’aquesta campanya, tot i que la novetat és que aquest any es realitza conjuntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra, i aquest fet permet doblar el nombre d’agents que realitzen la vigilància i control als comerços. Són vuit agents uniformats distribuïts en torn de matí i de tarda (una parella de Policia Local i una altra de Mossos d’Esquadra a cada torn). D’aquesta manera, es passa dels quatre agents que hi havia fins ara als vuit agents que realitzen la campanya en aquesta nova edició.
Una xifra a la que se li ha de sumar dos agents més de la Policia Local que recorren els comerços vestits de paisà i que bàsicament realitzen tasques d’identificacions, seguiment de vianants, control de possibles sospitosos, etc.

La campanya Comerç Segur es centra a les zones més comercials de la ciutat, entre les quals hi ha els barris de Ca n’Oriol, Centre, Zona Nord, Les Torres i altres zones com Rubí 2000 i l’entorn del mercat municipal.

Els agents visiten els diferents comerços per atendre els dubtes o suggerències de comerciants i informar-los sobre consells de prevenció i d’autoprotecció, per exemple, davant del risc de robatoris i estafes. Està previst que aquesta campanya finalitzi el 6 de gener.

Més informació