Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous tallers de formació sobre internet per a dones Amb aquests tallers, les dones poden millorar els seus coneixement sobre la xarxa i aprendre a moure’s pel ciberespai. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nous tallers de formació sobre internet per a dones

Amb aquests tallers, les dones poden millorar els seus coneixement sobre la xarxa i aprendre a moure’s pel ciberespai.
Durant el mes de maig, hi haurà nous tallers gratuïts de formació en internet per a dones rubinenques amb l’objectiu que coneguin algunes de les eines més habituals a la xarxa, per tal que puguin desenvolupar les seves habilitats en el ciberespai i continuar lluitant així amb l’exclusió de la dona del món digital, com el consistori ha estat fent des que l’any passat va signar el conveni amb Dones en xarxa per posar en marxa aquesta iniciativa al nostre municipi.

Per aquesta nova edició, s’han previst quatre tallers de diverses sessions cadascú d’ells. El primer taller, que es farà els dies 3, 5 i 7 de maig de 16 a 18 hores, ensenyarà a les dones com navegar per internet i treure el màxim profit de la xarxa, mentre que el segon els ensenyarà a crear el seu propi bloc a la xarxa amb tots els elements que l’integren (imatges, vídeos, enllaços, etc.). Aquest taller tindrà lloc els dies 10, 17 i 31 de maig de 18 a 20 hores.

A banda, d’aquests específics de navegació i creació de recursos propis, també s’ensenyarà a les participants a crear els seus vídeos per compartir-los a la xarxa (11, 18 i 25 de maig de 18 a 20 h) i a compartir continguts a través de les principals xarxes socials d’internet (12, 19 i 26 de maig de 18 a 20 h).

Per a més informació i realitzar les inscripcions, cal contactar amb la regidoria de la Dona al telèfon 93 581 39 00 (ext. 181).