Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous cursos de cuina de recapte al Mercat Municipal per reduir el malbaratament alimentari Formen part de la campanya 'Fem un bon ús alimentari' impulsada pel consistori en la qual col·laboren restaurants de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Nous cursos de cuina de recapte al Mercat Municipal per reduir el malbaratament alimentari

Formen part de la campanya 'Fem un bon ús alimentari' impulsada pel consistori en la qual col·laboren restaurants de la ciutat.
Els cursos de cuina de recapte, impulsats pel consistori en el marc de la iniciativa 'Fem un bon ús alimentari' per reduir el malbaratament alimentari i potenciar l’aprofitament de menjar, arriben al Mercat Municipal, on els dijous 7, 14 i 21 de novembre els mateixos paradistes els oferiran en horari de 17.30 a 19 h. En aquests cursos, que s’han començat a fer al llarg del mes d’octubre en alguns dels 8 restaurants de la ciutat que hi col·laboren en la campanya i que es faran també al novembre, han participat fins ara una cinquantena de persones, que han aprés a elabora receptes com calamarsons farcits de mongeta negra de Santa Pau i botifarra negra, trinxat de col i cansalada, pastís de poma a l'estil holandès o pastís de llagostins, entre d'altres propostes.

Per a aquests nous cursos, els paradistes prepararan un barrejat d’olla amb verdures el dia 7 a càrrec de Carnisseria Cuestas, un crep de pernil dolç i formatge del dia 14 que elaboraran a Alba Xarcuters, i un arròs amb bacallà que faran a Lo Salat el dijous 21 de novembre.

Les inscripcions es poden fer fins a una hora abans de començar el curs, a través del correu electrònic inforesidus@jrubi.cat, indicant les dades personals (nom i cognoms, telèfon, adreces postal i electrònica), o al Telèfon Verd 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d'un mòbil).

Recollida de receptes d’aprofitament

A més, continua oberta fins al 14 de novembre la recollida de receptes de cuina de recapte, que es poden fer arribar, omplint la butlleta que trobarà als restaurants que participen en la campanya i lliurant-la a través de la pàgina de Facebook de Aj Rubi Net' >Facebook d’Aj Rubi NET, al correu electrònic inforesidus@jrubi.cat, o portant-la als mateixos establiments o a les deixalleries mòbils o a la de Cova Solera. Els participants podran passar a recollir un obsequi el 16 de novembre durant la celebració de la Refira, i, entre qui el reculli, se sortejarà un regal patrocinat per cadascun dels establiments col·laboradors.