Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous acords de col·laboració amb el Servei Local de Català Dos llibreries de la ciutat i un setmanari fomentaran l’ús del català a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nous acords de col·laboració amb el Servei Local de Català

Dos llibreries de la ciutat i un setmanari fomentaran l’ús del català a Rubí.
Les llibreries de la nostra ciutat L’Ombra i el Racó del Llibre han signat aquest passat mes d’octubre un acord de col·laboració amb el Servei Local de català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, segons el qual es comprometen a atendre les persones que vagin a l'establiment en català, encara que el parlin amb dificultat, pel fet de ser aprenents del programa 'Voluntariat per la llengua”. A més, continuaran fent un descompte en els llibres de text a l’alumnat del Servei Local de Català de Rubí.

A més, el Servei Local de Català també ha signat un acord de col·laboració amb el diari Som Llatins. Aquest diari de tirada mensual amb seu a Rubí, que es distribueix a Rubí, Terrassa, Sabadell, Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès, es dirigeix principalment a la població llatina, amb la intenció d’integrar-la en la societat catalana. Els objectius principals de l’acord de col·laboració són fomentar l’ús de la llengua catalana en aquest diari i anunciar-hi iniciatives que es duguin a terme al Servei Local de Català, com ara la matriculació als cursos, el VxL, sortides culturals per Rubí, etc.