Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou servei per fomentar la convivència a les aules La policia local engega un nou servei de convivència i mediació escolar adreçat als alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO de tots els centres de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou servei per fomentar la convivència a les aules

La policia local engega un nou servei de convivència i mediació escolar adreçat als alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO de tots els centres de Rubí.
La policia local de Rubí engega a partir del mes de març un nou servei de convivència i mediació adreçat als alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO de tots els centres públics i concertats de Rubí. Es tracta d’un projecte pilot a tot l’estat que pretén afavorir valors relacionats amb la convivència i promoure el servei de mediació. Aquest nou servei consta de dues parts. Per una banda, sessions formatives a les escoles a càrrec d’una psicòloga i, per l’altra, un procés de seguiment de tots els conflictes i relació amb els serveis externs a càrrec d’un agent de convivència de la policia local.

Més informació