Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou material informàtic per l’Espai Jove de la Torre Bassas Ajuntament, Diputació i la fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya han signat un conveni per dotar de nou material informàtic a la Torre Bassas. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou material informàtic per l’Espai Jove de la Torre Bassas

Ajuntament, Diputació i la fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya han signat un conveni per dotar de nou material informàtic a la Torre Bassas.
L’Espai Jove de la Torre Bassas disposarà de nou material per realitzar els diferents tallers que s’oferten als joves al llarg de l’any gràcies al conveni signat ahir per la regidora de Joventut, Arantxa Gabilondo, la Diputada de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania, Immaculada Moraleda, i el director Gerent de la Fundació Viure i Conviure de Caixa de Catalunya.

L’acord estableix una aportació econòmica de 3000 € per a l’adquisició del nous equips informàtics per a instal•lacions municipals destinades a usos juvenils del municipi. El suport tècnic i l’assessorament correrà a càrrec de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació.

Entre el nou material que disposarà l’Espai Jove de la Torre Bassa, destaca la nova consola Wii que completa l’oferta lúdica actual de l’espai. Un portàtil per projeccions d’exposicions, un disc dur, un escàner o una càmara digital per als tallers de fotografies, són altres dels materials demanats.