Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou curs de monitors/es de lleure a l’Ateneu al mes de juliol Aquesta és la quarta edició d’aquest curs que organitza el consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou curs de monitors/es de lleure a l’Ateneu al mes de juliol

Aquesta és la quarta edició d’aquest curs que organitza el consistori.
L’Ajuntament de Rubí organitzarà una nova edició del curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil del 4 al 20 de juliol a l’Ateneu Municipal de Rubí, adreçat a joves entre 18 i 30 anys residents a la nostra ciutat. Aquesta es la quarta edició d’aquest curs per a joves que organitza i subvenciona completament el consistori.

Les inscripcions, que ha de fer la mateixa persona interessada aportant una fotocòpia del DNI i, a més, d’estar empadronada a la ciutat, començaran el pròxim 1 de juny al Servei de Joventut (c. Prim, 33-35, 2n pis, de 9 a 14 h) fins a cobrir les 25 places que s’ofereixen i que permetran a l’alumnat obtenir el títol de Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil sempre que assisteixin al 85% del total de les 108 hores lectives de que consta i realitzin 150 hores de pràctiques en entitats de lleure, escoles, casals d’estiu, colònies, menjadors escolar, etc.

Les baixes del curs que s’efectuïn fins el dia 5 de juliol, inclòs, es cobriran amb les persones que hagin quedat sense plaça per rigorós ordre d’inscripció, però les que es produeixin a partir del dia 6 de juliol, no es cobriran i quedaran vacants.

El curs serà intensiu, en les quasi tres setmanes de durada s’explicarà tot el temari teòric, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h, i l’impartirà l'Escola Lliure El Sol a l’Ateneu Municipal, on donarà als joves coneixements relacionats amb les entitats d’associacionisme educatiu, psicologia evolutiva, temps lliure, plantejament i objectius educatius i organització d’una activitat educativa, entre d’altres temes.