Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou cicle 'Per fer salut, surt a caminar' Els interessats ja es poden inscriure en aquesta activitat de caminades que permet practicar exercici i alhora conèixer millor els voltants de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou cicle 'Per fer salut, surt a caminar'

Els interessats ja es poden inscriure en aquesta activitat de caminades que permet practicar exercici i alhora conèixer millor els voltants de Rubí.
El divendres, 13 d’abril, comença un nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar” per practicar exercici i alhora conèixer diferents indrets de la ciutat, una activitat que organitza l’Ajuntament de Rubí, amb el suport de la Diputació.Amb l’objectiu de promoure l’exercici físic i la millora de salut, aquest cicle s’adreça a persones de qualsevol edat que vulguin recórrer a peu els voltants de Rubí i conèixer rutes i itineraris en grups reduïts acompanyats de monitors i voluntaris. Aquesta activitat està dividida en dos períodes: cicle de primavera (divendres 13, 20 i 27 d’abril i 4 de maig, de 18 a 20 h) i cicle de tardor (divendres 19 i 26 d’octubre i 9, 16 i 23 de novembre, de 9.30 a 11.30 h). Pel que fa al primer període, està previst realitzar una passejada pel port de Barcelona en el marc de Firagran 2007, el divendres, 11 de maig, a les 10 h.

Les places per participar a l’activitat “Per fer salut, surt a caminar” són limitades i les inscripcions, que són gratuïtes, ja es poden fer a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c. Joaquim Blume, s/n. Tel. 93 588 82 07) en horari de dilluns a dijous, de 9h a 14h i de 16h a 18.30h; i divendres, de 9h a 13h.