Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou centre de formació permanent d'adults Aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació i reforma a l'edifici del Bullidor, un espai que ocuparan els alumnes de l’escola d’adults. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou centre de formació permanent d'adults

Aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació i reforma a l'edifici del Bullidor, un espai que ocuparan els alumnes de l’escola d’adults.
Aquesta setmana han començat els treballs de rehabilitació i reforma dels espais del Bullidor que properament ocuparan els alumnes de l’escola d’adults. L’edifici té una superfície total construïda de 1.618 m2 i les reformes consistiran en la supressió d’envans, l’aïllament de la teulada, la reforma dels lavabos, l’adequació de les escales d’emergència i la reforma integral de tots els serveis (llum, aigua, calefacció...), així com la col•locació d’un ascensor.
El curs vinent, l’edifici El Bullidor reobrirà les seves portes per acollir els 465 alumnes que actualment fan la seva formació a l’escola d’adults de Rubí i a la vintena de professors que imparteixen els cursos.

Més informació