Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament suspèn les activitats esportives a l'aire lliure per menors fins passat el cap de setmana Les escoles municipals d'art, EDRA i de música, Pere Burés no obriran avui les seves portes. Aquest vespre l'Ajuntament decidirà si hi ha classes demà en funció de l'evolució meteorològica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament suspèn les activitats esportives a l'aire lliure per menors fins passat el cap de setmana

Les escoles municipals d'art, EDRA i de música, Pere Burés no obriran avui les seves portes. Aquest vespre l'Ajuntament decidirà si hi ha classes demà en funció de l'evolució meteorològica.
La neu ha deixat de caure a Rubí cap a les 11 h. A les urbanitzacions només ha quallat a les teulades i als arbres i, a hores d'ara, es pot circular sense problemes.

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament, que aglutina responsables de diferents serveis municipals (Salut, Educació, Atenció al Ciutadà, Mobilitat, Manteniment, Policia Local i Comunicacions) i representants tant de Mossos d'Esquadra com de Bombers, ha acordat diverses mesures davant la previsió que hi hagi nevades intermitents al llarg del dia però, sobretot, per la previsió de baixada important de les temperatures a partir d'aquesta matinada, que podrien provocar glaçades que dificultessin la mobilitat al nucli urbà i, sobretot, a les urbanitzacions.

Entre els acords que s'han pres, hi ha la suspensió, fins passat el cap de setmana, de totes les activitats físiques i/o esportives a l'aire lliure on participin menors. En funció de l'evolució meteorològica i de la situació del Pla especial d'emergències de nevades (NEUCAT), aquesta suspensió es pot veure ampliada a tota pràctica d'activitat física i/o esportiva que es faci sota cobert.

Així mateix, davant el tancament d'alguns centres escolars a la població, l'Ajuntament ha coordinat el trasllat a l'escola Ramon Llull dels alumnes del JV Foix, Rivo Rubeo i Joan Maragall que no han estat recollits pels seus pares als centres.

Des de Serveis Socials es controla els usuaris, majoritàriament gent gran i amb problemes de mobilitat, dels serveis de teleassistència i del Servei d'Ajut Domiciliari (SAD) perquè puguin tenir una atenció preferent davant qualsevol incident.

A les 9 d'aquest vespre hi haurà una nova trobada del Comitè d'Emergències per fer una anàlisi de com evoluciona la jornada i per actualitzar les previsions de cara a demà i el cap de setmana que, a hores d'ara, apunten a glaçades importants.

Davant de qualsevol dificultat i de la necessitat d'informació sobre les afectacions de la nevada podeu trucar al telèfon 93 588 70 00 (de 7h a 22h) o al 93 588 70 92 (de 22h a 7h). Qualsevol novetat al respecte es comunicarà a través d'aquesta pàgina, del twitter de l’Ajuntament de Rubí i de Ràdio Rubí (tant a la seva pàgina web: www.radiorubi.fm com al facebook de l’emissora municipal). També es podrà seguir aquesta informació a l’apartat de Protecció Civil del web municipal i al mitjà local www.rubitv.cat.