Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neus Muñoz pren possessió de l’acta de regidora La nova regidora del PSC, Neus Muñoz, va prendre possessió del càrrec en substitució de Joan Manuel Fernández Barrios, que va presentar la seva renuncia a l’anterior Ple. Neus Muñoz, de 26 anys, assumirà les regidories de Joventut i Solidaritat al govern municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Neus Muñoz pren possessió de l’acta de regidora

La nova regidora del PSC, Neus Muñoz, va prendre possessió del càrrec en substitució de Joan Manuel Fernández Barrios, que va presentar la seva renuncia a l’anterior Ple. Neus Muñoz, de 26 anys, assumirà les regidories de Joventut i Solidaritat al govern municipal.

El Ple de divendres passat també va aprovar alguns tràmits municipals, com l’obertura d’un concurs per a convertir un dels taxis de la ciutat en vehicle adaptat, una modificació puntual del PGO destinada a protegir un espai de les proximitats de Sant Muç i l’adhesió de Rubí a la Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans de la Diputació de Barcelona.<br /><br />També es va aprovar per unanimitat la proposta sobre violència de gènere presentada inicialment per ERC, però transformada al final en una moció de la Junta de Portaveus. També hi va haver unanimitat en les dues mocions d’ACR, la que instava a aclarir per escrit la posada en marxa de la nova escola de Ca n’Alzamora i la que demanava més transparència en els estudis i informes de l’Ajuntament.<br /><br />CiU va veure refusada la seva proposta sobre el tercer CAP però va aconseguir l’aprovació d’una moció sobre la unitat de la llengua. El PSC va abstenir-se en aquesta votació en considerar que implicava un atac a l’actual govern català.<br /><br />El passat Ple també va validar el conveni que ha assolit l’Ajuntament amb l’empresa Ferrovial perquè aquesta construeixi un aparcament d’accès públic a les proximitats del CAP Mútua de Terrassa, que tindrà la seva entrada pel carrer Pau Claris. Ferrovial està construint un edifici d’habitatges en aquesta zona i el consistori ha volgut que l’empresa aporti un nou servei a la ciutat.