Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nadal 2004 a Rubí L’enllumenat de Nadal es posarà en marxa el proper 3 de desembre, a partir de les 19 h. Aquest enllumenat es troba repartit en vàries zones del centre, urbanitzacions i accessos al centre urbà, i s’ha incrementat el nombre de guarniments de baix consum per seguir amb l’estalvi energètic iniciat l’any passat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nadal 2004 a Rubí

L’enllumenat de Nadal es posarà en marxa el proper 3 de desembre, a partir de les 19 h. Aquest enllumenat es troba repartit en vàries zones del centre, urbanitzacions i accessos al centre urbà, i s’ha incrementat el nombre de guarniments de baix consum per seguir amb l’estalvi energètic iniciat l’any passat.

Per tal de complir amb aquest compromís d’estalvi, s’ha reduït el nombre de figures decoratives amb làmpades d’incandescència per fil luminós i microbombetes de consum molt baix. Enguany, la zona afectada per aquest canvi és el carrer Verge de Lourdes. El nombre de figures decoratives que il·luminaran Rubí durant l’època nadalenca supera les 150 i només el 3% són amb bombetes d’incandescència.<br /><br /><br />Es manté la il·luminació de l’edifici de l’Ajuntament i l’entorn amb les malles lluminoses i cortines de llum que van inaugurar-se l’any passat i com a novetat, aquest any s’il·luminarà un plafó al Mercat Municipal per commemorar el 25è aniversari d’aquesta instal·lació.<br /><br /><br />L’horari de funcionament de l’enllumenat nadalenc serà de 17.30 h a 22 h els dies laborables i de 17.30 a les 2 de la matinada dissabtes, vigílies i festius.<br /><br /><br />D’altra banda, l’Ajuntament de Rubí està acabant d’ultimar el tancament de l’illa peatonal durant el Nadal així com els itineraris alternatius per al trànsit dels vehicles i autobusos.<br /><br /><br />Pel que fa les diferents activitats previstes per al Nadal, s’han organitzat actes amb la participació dels comerciants amb fires d’artesania i Caga Tió; els joves podran gaudir a la Torre Bassas i, a més, teatre, espectacles infantils, concerts, a més de la tradicional calvalcada de Reis, el 5 de gener. D’altra banda, el carter reial visitarà els diferents barris els dies abans de l’arribada de Sas Majestats, per recollir les cartes dels nens.