Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mural de graffitis per concloure el crèdit de síntesi 'El medi ambient urbà' Més d’un centenar d’alumnes de l’IES Duc de Montblanc participen aquesta setmana en el taller. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mural de graffitis per concloure el crèdit de síntesi 'El medi ambient urbà'

Més d’un centenar d’alumnes de l’IES Duc de Montblanc participen aquesta setmana en el taller.
Els alumnes de 3r curs de l’IES Duc de Montblanc participen per tercer any consecutiu al crèdit de síntesi “ El medi ambient urbà” que organitza l’Ajuntament de Rubí. Com a novetat, aquesta vegada l’activitat s’ha adaptat per a un programa de Doctorat en Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

D’aquesta manera, s’han adaptat els continguts del crèdit per tal de captar l’atenció dels alumnes i facilitar-los l’oportunitat de descobrir una perspectiva especial i diferent dels aspectes mediambientals d’una ciutat. En aquesta ocasió, l’element principal és el graffiti, mitjançant el qual s’introduiran i s’analitzaran conceptes referents a la perspectiva artística i es relacionaran amb algunes perspectives d’anàlisi d’aspectes ambientals.

El programa del crèdit té una durada de 5 dies i se celebra al llarg d’aquesta setmana. Així, del 8 al 12 de juny, tindran lloc tot un seguit d’activitats i treballs previstos relacionats amb la contaminació atmosfèrica i acústica, la mobilitat, la gestió del territori i dels residus. El divendres, 12 de juny, últim dia del crèdit, els alumnes posaran en pràctica aquestes temàtiques ambientals amb l’elaboració de graffitis sobre murals de paper.