Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la piscina de Can Rosés aquest diumenge L’any passat van participar 154 persones en la remullada col•lectiva. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la piscina de Can Rosés aquest diumenge

L’any passat van participar 154 persones en la remullada col•lectiva.
El diumenge 12 de juliol, de 10 a 14 hores, la piscina de Can Rosés torna a acollir una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, l’activitat que es fa de forma conjunta a tot l’estat espanyol per tal de recaptar fons per millorar l’atenció a les persones afectades per aquesta malaltia degenerativa i recolzar la investigació sobre la mateixa al nostre país.

A més del llançament de tots els participants a la piscina de forma simultània, l’any passat van ser 154, els participants nedaran de forma individual per intentar superar el rècord de 2008 en què van nedar 24.360 metres, i es podrà adquirir material de la campanya, com samarretes, bosses i tovalloles. Al 2008, es van aconseguir 860 € amb la venda de material i amb donatius.

En aquesta activitat de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a tot l’Estat, que organitza la Fundació per l’Esclerosi Múltiple amb la col•laboració dels diferents clubs de natació i els ajuntaments, participen 600 piscines de tot Catalunya.