Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostra de bolets L'exposició es podrá visitar el cap de semana del 27 i 28 d'octubre a l'Ateneu municipal. Hi haurà unes dues-centes espècies de bolets diferents acompanyades de fotografies i textos per conèixer les seves característiques com són la comestibilitat o toxicitat i l'entorn. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mostra de bolets

L'exposició es podrá visitar el cap de semana del 27 i 28 d'octubre a l'Ateneu municipal. Hi haurà unes dues-centes espècies de bolets diferents acompanyades de fotografies i textos per conèixer les seves característiques com són la comestibilitat o toxicitat i l'entorn.
El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre es podrà visitar a Rubí una mostra de bolets que organitza per primera vegada a la ciutat l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC), amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. A la mostra s’exposaran entre 150 i 200 espècies diferents de bolets de tot Catalunya acompanyades per fotografies i una explicació dels tipus de boscos més habituals del territori on es poden localitzar: alzinars, pinedes, fagedes, boscos mixtes... La I Mostra de Bolets a Rubí es podrà visitar el dissabte, 27 d’octubre, a la tarda i el diumenge, 28 d’octubre, durant tot el dia, a l’Ateneu Municipal (c. Xile,1 ).

Més informació