Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mònica Sospreda guanyà el XII Concurs de Truites del Mercat Municipal Es van presentar un total de 16 truites al certamen anual. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mònica Sospreda guanyà el XII Concurs de Truites del Mercat Municipal

Es van presentar un total de 16 truites al certamen anual.
Al voltant de 100 persones van participar en el tast de truites del XII Concurs de Truites del Mercat Municipal, que va guanyar la truita cuinada per Mònica Sospreda, feta amb carbassó, pebrot verd, patates, pastanaga i salsa de soja. La guanyadora es va endur els 100 € en vals de compra que atorga l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal.

A més, el jurat, integrat per Jordi Solanes, cuiner del restaurant Plats, Xavier Serrat, actor, i José Infante, director del Mercat, van decidir atorgar el segon premi de 50 € a Antonio Pardo i el tercer de 30 € a Àngela Soriano, uns premis que van ser lliurats per la regidora de Cultura, Neus Muñoz, el regidor de Serveis Centrals, Josep Castro, i el mateix Jordi Solanes.

En aquesta XII edició, s’ha doblat la participació respecte a l’any anterior, en què es van presentar set truites, amb la presentació al concurs de 16 truites diferents.