Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moncho presenta un recorregut pels seus boleros més coneguts dels darrers 50 anys a Rubí La regidora de Cultura i el cantant han presentat l’espectacle del pròxim dissabte 23 a les 21 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Moncho presenta un recorregut pels seus boleros més coneguts dels darrers 50 anys a Rubí

La regidora de Cultura i el cantant han presentat l’espectacle del pròxim dissabte 23 a les 21 h.
El cantant de boleros Moncho presentarà aquest dissabte a La Sala el seu espectacle 50 anys de boleros, un recorregut d’una hora i mitja per les cançons més populars dels seus 36 discos. A partir de les 21 h, Rubí tindrà l’oportunitat de tornar a gaudir de les cançons més entranyables del “rei del bolero”, que va actuar per darrera vegada l’any 2005 al teatre rubinenc.

La regidora de Cultura, Neus Muñoz, i el cantant han presentat a La Sala aquest espectacle, que està programat dintre de la temporada estable de l’equipament municipal, i que, segons la regidora, porta a Rubí una proposta musical “que és un orgull per a la ciutat i pel teatre ja que es tracta d’un artista amb una trajectòria molt destacada que arriba a diferents públics”.

El cantant ha expressat la seva satisfacció per tornar a Rubí, després de 2005 quan va oferir un concert a La Sala, tot i que ha participat com a acompanyant en espectacles d’altres músics com al 2012 en el 30è aniversari als escenaris del músic flamenc Parrita. L’espectacle que Moncho porta a Rubí “és un recorregut dels més de 50 anys dedicats al món del bolero i tots els discos editats des del primer al 1967 fins al darrer de l’any passat en col·laboració amb Tamara”, ha dit l’artista, qui ha assegurat que li agrada “parlar amb el públic assistent per poder cantar allò que han vingut a escoltar i que tothom surti content”. Això fa que el repertori sigui diferent en cada concert, tot i que hi ha dues cançons que sempre canta: Llévatela, el primer bolero que el compositor Armando Manzanero va composar per ell, i Paraules d’amor, la seva primera cançó en català versió de la de Joan Manuel Serrat.

Moncho porta més de 50 anys en el món de la música, i experimentant la fusió entre la rumba i el bolero, va acabar trobant el seu camí en la cançó. Nascut al barri de Gràcia de Barcelona, va ser conegut com “el gitano del bolero” fins que Lucho Gatica el va “batejar” com “el rei del bolero”, i ha estat aclamat no només a Espanya sinó també a Llatinoamèrica, especialment a Cuba i Mèxic. Trenta-sis discos -tres dels quals en català- i més de tres-cents temes gravats avalen la seva trajectòria, que en els darrers anys travessa una etapa internacionalista en la que queda palesa la seva indiscutible maduresa i solidesa artística.

Les entrades, que tenen un preu de 20 € i 18 € si s’adquireixen per anticipat, es poden adquirir al teatre cada divendres de 18 a 21 h (excepte festius i espectacles familiars), el dia de la representació a les taquilles una hora abans de la funció, a Internet www.telentrada.com, a les oficines de Catalunya Caixa, i al telèfon de Telentrada 902 10 12 12.