Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moció al ple de maig per mantenir el batxillerat nocturn La junta de portaveus presenta al ple del 29 de maig la moció perquè l'IES Duc de Montblanc pugui continuar oferint aquests estudis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Moció al ple de maig per mantenir el batxillerat nocturn

La junta de portaveus presenta al ple del 29 de maig la moció perquè l'IES Duc de Montblanc pugui continuar oferint aquests estudis.
La Junta de portaveus, a instància del Consell Escolar Municipal, i partint d’una demanda de l’IES Duc de Montblanc, porta al ple municipal ordinari del mes de maig, que se celebrarà el dia 29, una moció on demana al Departament d’Educació de la Generalitat que es mantingui el Batxillerat nocturn a Rubí. Coincidint amb la jornada de portes obertes del passat dissabte, 17 de maig, del CEIP Mossèn Cinto Verdaguer, i en el marc d’una reunió a porta tancada amb representants del col•lectiu docent i el conseller, l’alcaldessa va traslladar-li el seu desgrat per la decisió del departament d’Educació, de suprimir el BUP nocturn a l’únic institut que en aquests moments l’ofereix a Rubí, el Duc de Montblanc a un total de 90 alumnes. L’Ajuntament ja havia fet arribar la seva queixa de forma prèvia a la delegació territorial d’Educació.

Més informació