Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més reconeixements a la II Nit de l'Empresa En aquesta segona edició, que se celebra el 9 de febrer, s'amplia el nombre d'empreses que seran guardonades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més reconeixements a la II Nit de l'Empresa

En aquesta segona edició, que se celebra el 9 de febrer, s'amplia el nombre d'empreses que seran guardonades.
L’Alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, han presentat les novetats de la II Nit de l’Empresa que enguany se celebra el 9 de febrer a partir de les 21 h. Les novetats d’aquesta segona edició de la Nit de l’Empresa també passen per un major nombre d’empreses guardonades. L’Alcaldessa ha explicat que a banda de reconèixer les 6 empreses que han destacat per la seva trajectòria històrica i arrelament a la ciutat, per la promoció exterior que han fet de la ciutat a través de la seva activitat i per la col•laboració que han mantingut amb la pròpia ciutat en l’àmbit social i cívic, enguany es creen dues noves categories. “Caixa de Terrassa atorgarà un reconeixement a una empresa que hagi destacat en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat. El segon nou reconeixement el farà Egarsat a una empresa de Rubí que hagin destacat en la promoció i el foment de la seguretat i la salut laboral”, ha apuntat.

Tots els reconeixements es donaran a conèixer la setmana del 29 de gener i el lliurament es farà durant el sopar de la Nit de l’Empresa.

Més informació