Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 9.500 alumnes d'Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria comencen les classes el 12 de setembre L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Rubí afegeix un nivell més d'anglès i francès a la seva oferta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 9.500 alumnes d'Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria comencen les classes el 12 de setembre

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Rubí afegeix un nivell més d'anglès i francès a la seva oferta
El 12 de setembre iniciaran les classes 7.138 alumnes d’Educació Infantil i Primària als centres públics i concertats de Rubí. Pel que fa als alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), ho faran 2.369. Com a novetat d'aquest curs, cal destacar que a primers de setembre s'han realitzat els exàmens de recuperació a secundària per a l'alumnat que tenia alguna assignatura pendent del curs passat. A més de l'Educació Infantil, Primària i ESO, també inicien les classes prop de 1.500 estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. I, respecte les Escoles Bressol Municipals, la setmana vinent també començaran 381 infants de fins a 3 anys.
Pel que fa a l'inici de les classes, aquest serà el 12 de setembre per a tots els centres d'Educació Infantil i Primària. I, depenent de la finalització del procés d'avaluació dels exàmens de recuperació, els centres de Secundària començaran el 12 o bé, podien fer-ho el 13 de setembre.
Aquest inici marcarà també els dies de lliure disposició que tindran els centres educatius. D'una banda, tots tindran 4 dies de lliure disposició (un menys que el curs passat), però aquells centres que comencin les classes el 13 de setembre perdran un i en tindran 3.
Una altra de les novetats és la compactació de l'horari als instituts públics de Rubí, excepte el Duc de Montblanc, que manté el seu horari lectiu habitual. Així, doncs, els instituts La Serreta, L'Estatut, Torrent dels Alous i JV Foix, faran l'horari intensiu de 8 a 14 hores.

L'Escola Oficial d’Idiomes (EOI)

L'Escola Oficial d'Idiomes de Rubí comença el segon curs que imparteix a la nostra ciutat, a les instal·lacions de l'Institut Duc de Montblanc. Les classes, d'anglès i francès, es fan en horari de tarda (de 16h a 18.30 h i de 18.30 a 21h en dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i aquest any s'ha ampliat un nivell els cursos oferts l'any passat, és a dir, fins a 4t d'anglès i fins a 3r de francès.

Inauguració oficial a Rubí
Pel que fa a la inauguració oficial del curs escolar 2012- 2013 a Rubí, aquest any està marcada per les activitats del 50è aniversari de la rierada de 1962. Així, el mateix dia 25 de setembre, es farà la Conferència inaugural del curs escolar, '50 anys dels aiguats del Vallès', a càrrec l'home del temps de TV3 de Francesc Mauri, al Teatre Municipal La Sala, a les 17.15 h. En l'acte es presentarà també el material didàctic sobre la rierada que han elaborat docents de Rubí.