Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 700 places per nens i nenes als casals d’estiu i els campus poliesportius de les vacances Les preinscripcions pels Casals d'estiu comencen el 6 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 700 places per nens i nenes als casals d’estiu i els campus poliesportius de les vacances

Les preinscripcions pels Casals d'estiu comencen el 6 de juny.
Més de 700 places per a activitats diverses per al període de vacances dels nens i nenes de les escoles de la ciutat són les que s’oferiran a partir del 30 de maig per als Campus poliesportius i del 6 de juny per als Casals d’estiu d’aquest any.

Els Campus esportius, organitzats per l’Ajuntament de Rubí en col·laboració amb l’Esportiu Rubí FS, ofereixen un total de 140 places per cada torn, amb dos torns dividits per quinzenes: del 4 al 15 de juliol (1r torn) i del 18 al 29 de juliol (2n torn), amb un horari de 10 a 14 h i servei de bon dia de 8.30 a 10 h. Adreçats als infants d’entre 6 a 14 anys, nascuts/des des de l’any 1997 al 2005, es realitzaran activitats d’esports convencionals (futbol, bàsquet, voleibol, handbol, bàdminton, hoquei, patinatge, tennis, etc), amb material alternatiu (discs voladors, cometes, pilotes gegants, paracaigudes), amb material de psicomotricitat, jocs tradicionals i activitats a la piscina i jocs d’aigua, a més d’alguna excursió, una gimcana, unes olimpíades i una festa de cloenda.

Els preus dels Campus és de 195 € per tot el mes, 100 € per torn i 50 € per setmanes addicionals a un torn, mentre que el cost del Servei de bon dia per a tot el mes és de 50 €, per torn de 26 € i de 3 € al dia si es vol fer de forma puntual.

Les inscripcions es poden fer a partir del 30 de maig a l’Oficina d’Esport per a Tothom, c/Joaquim Blume, s/n, l’Escardívol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 18.30 h.

Un total de 570 places als casals

D’altra banda, els Casals d’Estiu, que organitzen les Associacions de Mares i Pares (AMPA) de les escoles públiques on es realitzen els casals i el C.E. L’Eixam amb la col·laboració de l’Ajuntament, compten aquest any amb un màxim de 570 places disponibles per a nens i nenes de 3 a 12 anys, nascuts/des entre l’any 2007 i 1999, per a quatre torns diferents:
  • 1r torn: del 4 al 8 de juliol
  • 2n torn: de l’11 al 15 de juliol
  • 3r torn: del 18 al 22 de juliol
  • 4t torn: del 25 al 29 de juliol

L’horari d’aquests casal és de 9 a 14 hores, tot i que les AMPAS poden organitzar serveis complementaris, com menjador, servei de Bon dia, activitats per la tarda, etc, sempre en funció de la demanda de les famílies.

El preu és de 40 euros per setmana, però el consistori posarà els mitjans necessaris per fer aquesta oferta més assequible a totes les famílies i aplicarà un descompte del 15% a les famílies nombroses i/o monoparentals, i per a segons germans. De tota manera, els infants que es matriculin fora de termini hauran d’abonar 50 € per setmana i perdran la possibilitat de descompte per família nombrosa, monoparental o germans.

Les preinscripcions pels casals es poden formalitzar del 6 al 10 de juny a les consergeries de les escoles que participen (25 de Setembre, Ca n’Alzamora, Ramon Llull, Teresa Altet, Mossèn Cinto, Pau Casals, Rivo Rubeo, Joan Maragall, Montessori, Schola i Torre de la Llebre) o a través del formulari que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament , mentre que la matriculació es farà els dies 20, 21 i 22 de juny on indiquin les respectives entitats organitzadores.