Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 70 carrosses i centenars d'animals participen a la tradicional Festa de Sant Antoni La gent omple els carrers del centre per veure els animals que participen a la rua. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 70 carrosses i centenars d'animals participen a la tradicional Festa de Sant Antoni

La gent omple els carrers del centre per veure els animals que participen a la rua.
Una vegada més, els rubinencs i rubinenques han omplert de forma massiva els carrers de la ciutat durant aquest cap de setmana per participar en la festivitat de Sant Antoni Abat que organitza la Societat San Antoni Abat de Rubí. La 153 edició d’aquesta popular festa ha comptat amb la participació d'unes 70 carrosses i centenars d’animals, fins i tot va desfilar un ramat de 30 ovelles, en la rua que es va fer ahir pels carrers del centre fins arribar a la plaça Catalunya on es va fer la benedicció dels animals i la repicada final de les 11 bandes que van participar en la desfilada per la ciutat.

Les festes, que han durant tot el cap de setmana, van acabar amb l’actuació pels socis, unes 800 persones segons l’entitat organitzadora, del nou espectacle del CasalXou del Casal de la Gent Gran de Rubí, que va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, que dissabte a la tarda va rebre al president de Sant Antoni Abat, Miquel Vivancos i a la banderera d’aquest any, Anna Navarro, acompanyada d’altres representants municipals del consistori. Segons la Societat San Antoni Abat, els actes d’aquesta festa aquest any ha tingut una participació molt important tant per part dels ciutadans i ciutadanes com del socis de l’entitat.