Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 5000 dones participen en les diverses activitats del mes de la dona a la ciutat El sopar anual de dones que organitza l’Ajuntament ha estat l’acte més participatiu de totes les activitats del mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 5000 dones participen en les diverses activitats del mes de la dona a la ciutat

El sopar anual de dones que organitza l’Ajuntament ha estat l’acte més participatiu de totes les activitats del mes.
Un total de 5.738 dones han participat en les diverses activitats organitzades per l’Ajuntament de Rubí al llarg de tot el mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2011. Com ja és habitual, l’activitat que més volum de participants ha generat ha estat el tradicional sopar de dones que el consistori organitza a finals de mes a l’IES La Serreta i que l’any vinent arribarà a la seva desena edició. En aquesta ocasió, 250 dones de la ciutat van sopar i compartit una estona de ball amb l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i la regidora de la Dona, Maria Mas. L’ultima de les activitats d’aquets mes, que es va fer dijous passat, va ser la visita d’un grup de 56 persones, 52 de les quals han estat dones, a un programa de TV3.

Segons la regidora de la Dona, Maria Mas, 'l’objectiu que perseguíem amb la realització dels diferents actes s’ha complert. Per a nosaltres, el més important és poder conscienciar a la ciutadania de la necessitat que tant homes com dones tinguem les mateixes oportunitats i la gran resposta de participació ens indica que cada cop som més les persones que volem construir aquesta societat basada en la justícia i l’equitat. A més, volem agrair a totes les entitats, organitzacions i centres educatius que han col·laborat amb propostes i actes, així com a totes les persones, homes i dones, que han participat'.

Altres activitats, de la trentena organitzades per commemorar aquesta data, que també han tingut un bon índex de participació han estat el lliurament de premis del 7è Concurs literari “Carta a una dona treballadora” que va comptar amb 115 propostes presentades aquest any; la lectura del manifest que es fa anualment a la plaça Pere Aguilera en què van assistir unes 80 persones; o la primera Ruta pel Rubí de les Dones, en què s’havien inscrit 20 dones per realitzar l’itinerari des de l’Antiga Estació a la plaça de Catalunya per alguns indrets de la ciutat relacionats amb rubinenques il·lustres o espais on tradicionalment les dones es reunien, que es va haver de suspendre per qüestions meteorològiques, però que es farà pròximament.