Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 500 rubinencs i rubinenques es fan socis de la campanya “Estima el Vallès” L’alcaldessa ha visitat un dels stands on s’ha distribuït informació sobre la correcta separació dels residus entre els ciutadans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 500 rubinencs i rubinenques es fan socis de la campanya “Estima el Vallès”

L’alcaldessa ha visitat un dels stands on s’ha distribuït informació sobre la correcta separació dels residus entre els ciutadans.
Rubí ha celebrat la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que ha tingut lloc del 20 al 28 de novembre, amb l’ organització de dues activitats emmarcades en les campanyes Estima el Vallès, a la qual Rubí es va adherir el passat mes de gener, i Fes teu el Nadal.

Durant aquests dies, s’han instal·lat dos punts d’informació a diferents indrets de la ciutat per difondre les pautes per a dur a terme una correcta selecció dels residus entre els rubinencs i les rubinenques. Aquesta activitat s’ha emmarcat en la campanya Estima el Vallès, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental.

A banda d’obtenir informació sobre com s’han de triar els residus, els ciutadans que s’han acostat a les paradetes també han tingut l’oportunitat de fer-se socis de la campanya Estima el Vallès. Durant la primera setmana en què han funcionat aquests stands (entre els dies 22 i 25 de novembre), un total de 554 rubinencs i rubinenques han fet explícit el seu compromís amb la selecció de residus fent-se socis de la campanya. A més, també se’ls ha obsequiat amb una bossa de la compra reutilitzable i han rebut el carnet “Recicla i guanyarem”, gràcies al qual els usuaris rebran notícies, novetats i tota la informació sobre el medi ambient tant de Rubí com de tota la comarca.

L’alcaldessa, Carme García, i la regidora d’Espai Públic, Belén Meneses, que també es van acostar a l’stand de la plaça de Catalunya, van aprofitar l’avinentesa per a fer-se sòcies de la campanya.

L’altra activitat que ha servit per celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Rubí ha estat un dels tallers per elaborar ornaments nadalencs amb material reciclat organitzat en el marc de la campanya Fes teu el Nadal.