Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 50 ciutadans i ciutadanes participen en el segon taller per definir les prioritats del Pla Municipal de Salut de Rubí Una desena d’entitats i associacions de la ciutat també prenen part d’aquest procés. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 50 ciutadans i ciutadanes participen en el segon taller per definir les prioritats del Pla Municipal de Salut de Rubí

Una desena d’entitats i associacions de la ciutat també prenen part d’aquest procés.
Un total de 56 persones, entre ciutadans/nes a títol individual, representants d’una desena d’entitats i associacions, i algun professional que no va poder assistir a la primera sessió destinada als experts en salut, van participar en el segon dels tallers per definir quines són les prioritats en qüestió de salut en la nostra ciutat, dintre del procés d’elaboració del primer Pla Municipal de Salut de Rubí. La jornada de treball va ser presentada per la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez el passat dissabte.

Després de conèixer la diagnosi de salut de la ciutat de Rubí, segons l’Estudi de la percepció de la salut dels ciutadans i professionals de la salut a Rubí, elaborat el 2007 per l’Associació CEPS (Associació per a la prevenció i la promoció de la salut) i altres dades objectives del Consorci Sanitari de Terrassa, els participants van realitzar tres tallers per consensuar les seves propostes de quins són els problemes de salut prioritaris per a la ciutadania i, posteriorment, en plenari es van valorar les propostes del tres grups de forma conjunta.

Ara, amb les propostes d’aquests dos primers tallers, la Comissió Tècnica del procés avaluarà les conclusions i aprovarà les línies estratègiques per la realització del tercer taller, que estarà obert a qualsevol que vulgui participar, que servirà per determinar quines són les accions que s’hauran de portar a terme en funció d’aquestes prioritats. Aquesta tercera sessió, que s’organitzarà a l'IES La Serreta (c. Lepant, 1), tindrà lloc el dijous 25 de març (de 18 a 21 h).

Per poder participar en el procés per definir el primer Pla Municipal de Salut de Rubí, no és obligatori inscriure’s prèviament, tot i que es recomana fer-ho per tal de facilitar la preparació de la documentació que es lliurarà als participants en els tallers. Per formalitzar-la, només cal trucar al 93 588 70 00, enviar un correu electrònic a participacio@ajrubi.cat, o inscriure’s a través del formulari que es pot trobar a la web del procés.