Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 350 persones assistiran a la II Nit de l'Empresa Un centenar d'empresaris locals i altres representants i professionals estaran presents en aquest acte el divendres, 9 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 350 persones assistiran a la II Nit de l'Empresa

Un centenar d'empresaris locals i altres representants i professionals estaran presents en aquest acte el divendres, 9 de febrer.
Més de 350 persones assistiran a la II Nit de l’Empresa que tindrà lloc el pròxim divendres, 9 de febrer, al pavelló de Can Rosés. Entre els assistents que han confirmat la seva participació a l’acte hi ha més d’un centenar d’empresaris locals i altres professionals i representants de la Cambra de Comerç de Terrassa, la CeCOT, el Fòrum CeCOT-Rubí, representants d’Entitats Gestora de Polígons de Rubí, universitats, entitats financeres, centres sòcio-sanitaris i representats d’altres ajuntaments de la comarca, entre d’altres. D’aquesta manera se supera l’assistència aconseguida la primera edició, a la qual hi van assistir prop de 300 persones.

Més informació