Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 250 alumnes de l’Escola de Música participaran en la Cantata Pessigolles Amb aquest espectacle a La Sala el pròxim dijous 19 de maig, l’escola clausura els actes del seu 30è aniversari. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 250 alumnes de l’Escola de Música participaran en la Cantata Pessigolles

Amb aquest espectacle a La Sala el pròxim dijous 19 de maig, l’escola clausura els actes del seu 30è aniversari.
L’Escola de Música de Rubí Pere Burés organitza la Cantata per a cor infantil i grup instrumental “Pessigolles”, amb lletra de Jesús Nieto i música de Ricard Gimeno, com a concert de clausura dels actes organitzats per commemorar el 30è aniversari de la creació d’aquest centre educatiu.

Amb la participació d’unes 300 persones, entre els més de 250 alumnes de tots els grups de cant coral de l’escola, la col·laboració excepcional del Grup Escènic del Casal Popular, així com la totalitat dels professors de l’escola, el pròxim 19 de maig a les 18.30 h a La Sala Teatre Municipal, es podrà veure aquest espectacle sota la direcció del compositor Ricard Gimeno, amb direcció escènica de Jaume Feliu i coreografia de Marta Feliu.

A més, el concert compta amb el suport de l’Escola d’Art edRa en l’elaboració dels decorats de l’espectacle que han realitzat els alumnes de plàstica d'edRa, dels grups de 5 a 7 anys, de 8 a 9 anys i de 10 a 13 anys, mentre el grup de 14 i 16 anys han creat el ninot en protagonista de la cantata Pessigolles, que ha estat decorat per Núria Lombarte. En tot el procés també han col·laborat els professors dels tallers d'expressió plàstica Mayje Álvarez, Fortià Baqués, Pep Borràs i Marina Buj.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, assistirà el pròxim 19 de maig a les 18.30 h a aquest espectacle de clausura que narra la història de Pessigolles, una història màgica que surt del somriure d’un ninot de cartró. Una història que vol reflectir el patiment dels nois i de les noies que arriben a una nova escola i l’esforç que els suposa fer nous amics. Però, a més, Pessigolles també denuncia i ridiculitza la intolerància d’una part de la nostra societat que adquireix comportaments superficials, estereotipats i irrespectuosos cap els altres. Pessigolles ens vol fer pensar però a través d’un posicionament positiu davant la vida, ja que l’argument principal de l’obra és que la força per canviar les coses està dintre d’un mateix.