Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 25.000 rubinencs han passejat i comprat a La Botiga al Carrer aquest dissabte Enguany, uns 120 comerços han muntat la seva parada a l’illa de vianants i han ofert demostracions, ofertes i descomptes als seus clients. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 25.000 rubinencs han passejat i comprat a La Botiga al Carrer aquest dissabte

Enguany, uns 120 comerços han muntat la seva parada a l’illa de vianants i han ofert demostracions, ofertes i descomptes als seus clients.
La Federació d’Associacions de Comerciants de Rubí i la regidoria de Comerç del consistori rubinenc fan una excel·lent valoració de La Botiga al Carrer, que s’ha celebrat aquest dissabte. Comerços de sectors ben diversos, com ara l’alimentació, els serveis, la roba, el calçat, els mobles i l’automoció, entre d’altres, han instal·lat les seves parades a l’illa de vianants.

“L’objectiu –tal com ha explicat el president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Rubí, Enric Pallarès– ha estat principalment que els comerços es donessin a conèixer. Ha estat, sobretot, una activitat de promoció, més que no pas de venda. I és que en aquests moments de crisi l’objectiu comercial costa més”. Els organitzadors s’han mostrat satisfets del nombre de comerços que han participat en aquesta nova edició de La Botiga al Carrer. En total, més de 120 establiments han muntat una parada, dels quals prop d’un 25% han estat comerços no associats a la federació. Segons Pallarès, “La Botiga al Carrer s’ha tornat a convertir en la festa del comerç”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Arés Tubau, també ha destacat el gran nombre de rubinencs i rubinenques que han passejat per La Botiga al Carrer. En aquesta edició, més de 25.000 persones no s’han volgut perdre la gran festa del comerç, que ha inclòs múltiples activitats, ofertes comercials i demostracions en directe, fet que demostra el paper actiu dels comerciants.