Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones celebren la fi de les obres d’urbanització del barri del Pinar L’alcaldessa, Carme García, ha agraït la implicació i la paciència de l’Associació de Veïns i dels ciutadans del barri mentre s’han executat els treballs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 200 persones celebren la fi de les obres d’urbanització del barri del Pinar

L’alcaldessa, Carme García, ha agraït la implicació i la paciència de l’Associació de Veïns i dels ciutadans del barri mentre s’han executat els treballs.
Més de 200 persones han assistit a la festa organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Rubí i l’Associació de Veïns del Pinar per celebrar la fi de les obres d’urbanització al barri. L’alcaldessa, Carme García, ha recordat la feina iniciada l’any 2004, quan “entre tots varem iniciar l’aventura d’acollir-nos a la Llei de barris de la Generalitat. A la tercera ho varem aconseguir i varem rescatar el Pinar de l’oblit, apostant per la dignificació del barri”.

García ha explicat que El Pinar és el barri més petit que ha entrat dins la Llei de barris, però ha afirmat que “segur que és el més actiu i compromès”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat “el compromís personal i la paciència tant de l’Associació de Veïns com dels ciutadans del barri per fer possible el projecte”. Per aquest motiu la festa d’aquest diumenge ha estat organitzada conjuntament pel consistori i l'entitat veïnal.

L’alcaldessa ha fet un repàs a aquests darrers 6 anys d’obres, que “han aportat noves façanes als edificis, nous vials de connexió, un nou equipament de referència pel barri i per la ciutat i una nova urbanització global que dignifica l’espai, sense oblidar els programes socio-culturals que han donat encara més vida a un barri compromès ja de per si“. Carme García ha recordat que “ara cal mantenir-ho, estimar-ho i cuidar-ho”. Tal com ha dit l’alcaldessa, “la co-responsabilitat no s’acaba aquí ni avui”. García ha avançat que, en breu, finalitzaran les obres del nou edifici i “gaudirem d’un espai únic”.

Durant la festa, els assistents han pogut gaudir de l’actuació de la Tuna de Rubí i de la Colla Gegantera del barri del Pinar. A més, han pogut degustar un aperitiu especial preparat pels cuiners i cuineres del taller d’ocupació “Cuina: Servei de Proximitat” i participar a la 12ª plantada del Dia de l’arbre autòcton, que enguany s’ha dut a terme al Pinar.