Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 escolars de la ciutat visitaran l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes” La mostra, exposada al Museu Vallhonrat, promou hàbits saludables entre els infants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 200 escolars de la ciutat visitaran l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes”

La mostra, exposada al Museu Vallhonrat, promou hàbits saludables entre els infants.
Uns 230 alumnes de les escoles de la ciutat visitaran l’Exposició “Menja bé, tu hi guanyes” per promoure hàbits saludables d’alimentació entre els escolars, que s’ha instal·lat al Museu Vallhonrat fins a finals d’aquest mes. Tanmateix, els escolars que així ho demanin podran visitar també aquest museu etnogràfic de Rubí, ubicat al carrer Sant Pere, 77-79.

La mostra, adreçada a nens i nenes de les escoles públiques i concertades amb edats compreses entre els 8 i 12 anys, és una exposició interactiva en la qual s’utilitzen diversos recursos mecànics, amb l’obertura manual dels sis mòduls que hi ha, jocs multimèdia i el visionat d’un audiovisual, entre d’altres. L’objectiu és que, d’una manera didàctica, els alumnes coneguin quins són els hàbits alimentaris que ens poden proporcionar una bona salut al llarg de la nostra vida, ja que una alimentació adequada durant la infància pot determinar la nostra salut quan s’arriba a l’edat adulta. A més, els nens i nens aprendran que alimentar-se bé els ajuda a gaudir d’una infància plena d’energia, de vitalitat, de bellesa, d’intel·ligència i d’alegria.