Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 20.000 enviaments de nadales digitals Èxit d'enviament de les nadales digitals que posa a l'abast de tota la ciutadania el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 20.000 enviaments de nadales digitals

Èxit d'enviament de les nadales digitals que posa a l'abast de tota la ciutadania el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí.
Enguany l'apartat web de les nadales digitals ha tingut més de 13.000 visites de les quals 2.500 visites han fet un ús complet de l'eina. Aquest fet es tradueix en més de 20.000 nadales enviades des de la pròpia eina a diferents persones tant de Rubí com de fora de la nostra ciutat. Respecte l'anterior edició suposa un augment de més del 50% pel que fa a les visites que ha tingut l'apartat web i un augment del 300% pel que fa al total de nadales enviades.

Respecte les millores introduïdes l'any passat, enguany els usuaris i les usuàries de l'eina podien utilitzar una imatge personalitzada sense necessitat de reduir el seu tamany atès que l'eina ja ho feia automàticament.
Aquesta xifra dóna a entendre la consolidació de l'eina entre els usuaris i les usuàries de rubidigital.cat i de la ciutadania en general. Podem afirmar que avui en dia l'ús de les nadales digitals superen amb escreix l'ús de les antigues postals de nadal que s'enviaven en paper. Tant és així que els rubinencs i les rubinenques tampoc deixen perdre aquesta oportunitat que ofereixen les noves tecnologies a cost 0 pels usuaris i usuàries.
Esperem de cara l'any vinent poder introduir noves millores que facin de l'eina d'enviament de nadales una eina encara més agradable i més fàcil de gestionar.

Des del Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí volem agrair a tots els ciutadans i les ciutadanes de Rubí la seva participació i animar-los a seguir utilitzant les noves tecnologies com a eines de progrés i de modernitat fent un ús responsable.