Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 18.000 postals digitals enviades des del web Rubidigital Aquesta eina d’enviament es consolida després de quatre anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 18.000 postals digitals enviades des del web Rubidigital

Aquesta eina d’enviament es consolida després de quatre anys.
El servei d’enviament de nadales digitals de la pàgina web de Rubidigital, que l’Ajuntament de Rubí posa en marxa cada Nadal, ha rebut durant el període nadalenc més de 7.000 visites des que es va posar en funcionament a mitjans de desembre, per tal que la ciutadania pogués enviar nadales divertides, originals i personalitzades mitjançant el web.

Del total de visites registrades, 1.780 visites han fet un ús complet de l'eina, utilització que es tradueix en més de 18.000 nadales enviades des de la pròpia eina a diferents persones tant de Rubí com de fora de la nostra ciutat. Aquest us, tot i ser una mica inferior al del Nadal anterior, consolida l’eina com a recurs sostenible per felicitar el Nadal ja que la proporció entre visites i nadales enviades continua sent considerablement superior a la d'anteriors edicions.