Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 140 participants al Concurs de Màscares de Carnaval organitzat per EDRA Un total de 143 persones han participat en la 23ena edició del Concurs de Màscares que organitza l’Escola de Disseny EDRA amb motiu del Carnaval. Al Concurs de truites de carnaval participen 10 persones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 140 participants al Concurs de Màscares de Carnaval organitzat per EDRA

Un total de 143 persones han participat en la 23ena edició del Concurs de Màscares que organitza l’Escola de Disseny EDRA amb motiu del Carnaval. Al Concurs de truites de carnaval participen 10 persones.
Un total de 143 persones han participat en la 23ena edició del Concurs de Màscares que organitza l’Escola de Disseny EDRA amb motiu del Carnaval, que aquest any ha estat guanyat per Paula Miñana, en la Categoria d’adult, i Jorge Sans en al de Màscares de concepte, competint amb 26 i 13 participants respectivament. Ambdós guanyadors s’han emportat els 300€ amb què estan dotades cadascuna d’aquestes categories.

La resta de participants, alumnes dels Tallers d’Art de l’Escola EDRA, han presentat diverses propostes que han estat guanyades per Júlia Monroy i Laura Horta (accèssit) en la Categoria de 9 a 11 anys, per Daniel Molas i Anna Batalla (accèssit) en la Categoria de 13 a 17 anys i pels 45 participants de la Categoria de 5 a 8 anys.

Ara, totes aquestes propostes es podran veure a l'exposició que acull totes les màscares participants en el concurs, realitzades tant per part dels alumnes dels tallers d’art com dels aliens al centre, xifra que cada any va en augment. La mostra es podrà veure fins al 25 de febrer, de dilluns a dijous des 18 a 20 hores, a l'Escardívol, en les dependències de l'antiga biblioteca. També, durant els mateixos dies, hi haurà una projecció digital de totes les màscares a l'aparador de La Botiga de Rubí - Oficina de Turisme.

Més de 100 persones al Concurs de Truites

D’altra banda, el concurs de truites, en el qual aquest any han participat un total de 10 persones, va comptar -amb l’assistència de prop de cent persones en la degustació popular posterior que es fa anualment al mercat.

El jurat, integrat per Neus Muñoz, regidora de Cultura, Manuel Velasco, regidor d'Ecologia Urbana, Mobilitat i Medi Ambient, i Eva Torres, coordinadora de l’Àrea d'Ecologia Urbana, va escollir com a guanyadora la truita presentada per Dolores Ribot, a qui van concedir els 100 euros en vals de compra pel Mercat Municipal. El segon i tercer premi, dotats amb vals per valor de 50 i 30 €, van ser guanyats per Ángela Soriano i Maite Siurana, respectivament.