Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 13.000 persones ja han visitat l'exposició 'El Bosc' a la plaça de la Nova Estació La mostra encara es pot veure fins dissabte, 22 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 13.000 persones ja han visitat l'exposició 'El Bosc' a la plaça de la Nova Estació

La mostra encara es pot veure fins dissabte, 22 de març.
Un total de 12859 persones han visitat fins el passat diumenge, 16 de març, l’exposició itinerant “El Bosc” a la plaça de la Nova Estació. Aquesta mostra, organitzada per l’Ajuntament de Rubí i la Fundació “La Caixa”, vol recordar als visitants la importància dels boscos i la necessitat de mantenir-los d’una forma sostenible amb elements visuals i naturals com mostres de fustes, fulles, troncs i fruits; eines de la indústria forestal; elements artístics com escultures d’arbres; i altres elements audiovisuals com ara mòduls interactius, projeccions, mapes i fotografies satèl•lit.

Aquesta exposició també ha estat oberta a les visites escolars entre el 25 de febrer i el 14 de març. Així doncs, a aquesta xifra cal sumar al voltant de 500 alumnes de Rubí que també han visitat la mostra. Es tracta d’alumnes del col•legi Regina Carmeli, CEIP 25 de setembre, escola Ntra. Sra. de Montserrat, CEIP Torre de la Llebre, CEIP Maria Montessori i alumnes del PTT, entre d’altres.

Últims dies

L’exposició “El Bosc” va arribar a Rubí el passat 22 de febrer i encara es podrà veure fins dissabte, 22 de març, a la carpa instal•lada a la plaça de la Nova Estació en horari de dilluns a divendres de 12.30 a 14 h i de 17 a 21 h; dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h de 16.30 a 21 h. L’entrada és gratuïta.