Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1000 persones visiten l’exposició “La nit tràgica. 50 anys dels aiguats del Vallès” durant la primera setmana La mostra està instal·lada al Museu municipal fins al mes de març de 2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 1000 persones visiten l’exposició “La nit tràgica. 50 anys dels aiguats del Vallès” durant la primera setmana

La mostra està instal·lada al Museu municipal fins al mes de març de 2013.
Més de 1000 persones han visitat l’exposició “La nit tràgica. 50 anys dels aiguats del Vallès”, sobre l’evolució de la ciutat des que aquest tràgic esdeveniment va transformar la nostra ciutat, durant la primera setmana des de la seva inauguració el passat dijous 7 de juny.

La mostra, que es podrà visitar fins al proper mes de març al Museu municipal Castell Ecomuseu Urbà, fa un recorregut pel Rubí d’abans de la rierada i fins a la reconstrucció posterior, a través de 6 àmbits diferenciats, connectats entre sí: la riera, Rubí abans de la rierada, 25 de setembre de 1962; l’endemà, la reconstrucció i la riera actual.

Aquesta exposició és un dels eixos centrals dels actes commemoratius del 50è aniversari de la rierada, que estan tenint una bona rebuda per part de la ciutadania, com és el cas del bloc de la rierada, creat el passat mes de setembre per recollir testimonis històrics de l’esdeveniment , i que des de llavors ha tingut un total de 4.230 visites, amb un total de 17.238 pàgines visitades. Pel que fa a les altres dues eines d’internet emprades per informar de les novetats de la commemoració d’aquest esdeveniment, Facebook aglutina a 154 seguidors i Twitter ha arribat ja als 137 piulaires.