Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 100 cantaires participaran al Concert de Nadal de l’Escola de Música a l’església de Sant Pere el 20 de desembre Els alumnes actuaran en diversos espais de la ciutat per posar en pràctica els seus aprenentatges. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 100 cantaires participaran al Concert de Nadal de l’Escola de Música a l’església de Sant Pere el 20 de desembre

Els alumnes actuaran en diversos espais de la ciutat per posar en pràctica els seus aprenentatges.
Les 6 corals de l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí oferiran el tradicional Concert de Nadal el pròxim 20 de desembre a les 18 h, en aquesta ocasió a l’església de Sant Pere. Els 112 cantaires que integren les corals de petits, mitjans, joves, adults, grans i de veus femenines d’aquesta proposta musical, oberta a qui vulgui assistir, interpretaran temes tradicionals catalans com El Rabadà, El noi de la mare o Fum, fum, fum; i altres nadales com l’Al·leluia de Woyce o L’estel al cel ha brillat. Durant la celebració del concert, hi haurà un acte solidari de recollida d’aliments, al qual l’Escola s’ha adherit demanant a les famílies que assisteixin al concert que aportin algun aliment en aquesta recollida.

Coincidint amb aquestes dates nadalenques, els alumnes de l’escola faran diverses actuacions durant la setmana a diversos espais de la ciutat per posar en pràctica alguns del aprenentatges musicals, més enllà de les aules on cursen el seus estudis.
Aquest mateix diumenge 15 de desembre, la Coral amateur participa a la Marató de Contes Solidària que hi ha a La Sala a les 11 h, i l'Orquestra simfònica de l'Escola oferirà el 16è Concert de Nadal a les 12.15 h al Castell, organitzat en col·laboració amb l'AVV de La Plana del Castell.

També el dia 20 de desembre, els alumnes del grup de saxos oferiran un concert a les 16 h al Casal de la Gent Gran, i a la plaça Doctor Guardiet a les 17 h interpretaran diversos concerts els grups de saxos, flautes i pianos i l’Orquestra de semicorxeres i corda.
El següent cap de setmana, també a la plaça del Doctor Guardiet, hi haurà una cantada de nadales a càrrec de les corals de mitjans i grans, el dia 22 de desembre a les 12 h, en el marc de la Fira de Nadal.

Alguns dels alumnes de coral participaran també a la 10a Cantada Popular Carmina Burana que es farà dissabte i diumenge al Teatre Municipal La Sala. Aquest concert, organitzat per la Coral Conturbat Me, és l’únic que no és d’accés gratuït.

L’Escola de Música de Rubí compta, aquest curs escolar, amb més de 650 alumnes i imparteix, a més de formació musical en 16 instruments diferents i cant coral, tallers musicals en família per a nadons i musicoteràpia.