Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una vintena d’empreses participen a la primera jornada de treball del projecte Rubí Brilla L’alcaldessa, Carme García, ha destacat la importància del teixit empresarial de la ciutat per poder sortir de la crisi econòmica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’una vintena d’empreses participen a la primera jornada de treball del projecte Rubí Brilla

L’alcaldessa, Carme García, ha destacat la importància del teixit empresarial de la ciutat per poder sortir de la crisi econòmica.
Representants d’un total de 24 empreses de la ciutat han participar a la primera jornada tècnica de treball del projecte Rubí Brilla, a l’edifici Rubí+D. L’alcaldessa, Carme García, ha encetat la reunió tot agraint la col·laboració del sector privat en aquesta iniciativa ja que, al seu entendre, “la col·laboració público-privada és clau per poder sortir de la crisi”. García els ha donat les gràcies per respondre a la crida del consistori i implicar-se en aquest projecte, que “té una importància estratègica per l’Ajuntament i per la ciutat”.

L’alcaldessa ha explicat que el Rubí Brilla “és una aposta sostenible de competitivitat econòmica i, per tant, de reactivació econòmica”. L’objectiu, segons García, és “definir el camí que ens ha de portar a l’atracció de noves activitats dedicades al sector de les energies renovables i l’eficiència energètica i, alhora, ajudar les empreses de Rubí a ser més competitives, reduint el seu consum energètic i produint la seva pròpia energia neta”.

Durant la jornada de treball s’han exposant diverses experiències per tal de poder-les compartir entre tots els participants. Entre d’altres, s’està parlant de les propostes d’accions incloses al Pla d’estalvi i eficiència energètica de l’Ajuntament de Rubí, així com del projecte innovador d’Agents energètics d’edificis.