Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una quinzena de persones participen a la sessió sobre coaching organitzada per l’OSE El 24 de maig, l’Oficina de Serveis a l’Empresa ha organitzat una nova jornada, en aquest cas sobre les oportunitats empresarials del Magrib. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’una quinzena de persones participen a la sessió sobre coaching organitzada per l’OSE

El 24 de maig, l’Oficina de Serveis a l’Empresa ha organitzat una nova jornada, en aquest cas sobre les oportunitats empresarials del Magrib.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha organitzat aquest dimecres una jornada sobre “Coaching i cooperació entre empreses i professionals”. La sessió, dirigida per Aurora Renalias, entrenadora personal i directora del centre ISARA, juntament amb 3 coachs més, ha comptat amb l’assistència de més d’una quinzena de persones.

La jornada s’ha adreçat a empresaris i professionals que volien compartir experiències, dificultats i inquietuds per obrir noves expectatives i trobar-hi solucions. Els assistents, per grups, han plantejat diversos problemes i dificultats i la resta del grup, dirigits per un coach, han buscat diverses possibilitats per solucionar-ho.

Per exemple, un dels assistents, que treballa com a comercial, ha explicat la problemàtica que pateix a la seva empresa: d’una banda, ha manifestat el mal ambient de treball que hi ha (fins i tot ha comentat que els companys es prenen clients entre ells) i, de l’altra, ha comentat que el seu cap no li reconeix la seva motivació i voluntat de millora. La resta del grup li ha aconsellat que canviï d’actitud i que no pensi que està envoltat d’enemics, sinó de persones amb qui comparteix un objectiu comú (vendre) i que també tenen les seves pròpies problemàtiques. A banda de l’empatia, també li han aconsellat que comenci a fer camí, perquè tard o d’hora li serà reconeguda aquesta feina i, fins i tot, podrà encomanar aquesta actitud a la resta.

Una altra de les participants a la jornada, la gerent d’una petita empresa, ha manifestat la seva incapacitat de delegar i la necessitat de trobar una mà dreta que treballi de la mateixa manera que ella. La resta d’assistents li ha recomanat que no busqui un clon seu i que intenti confiar en les capacitats del seu equip.

Magrib, terra d’oportunitats
El proper dijous, l’OSE organitzarà la sessió “Magrib, terra d’oportunitats”, adreçada a
aquelles empreses interessades en vendre els seus productes o serveis als països del Magrib.

La jornada tindrà lloc el dia 24 de maig, a partir de les 9:30h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D. La inscripció és gratuïta.