Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més agents vigilaran els comerços al nadal La Policia Local de Rubí espera doblar enguany el nombre de visites per part dels agents als comerços del municipi durant la campanya “Comerç Segur”, passant de les 271 visites realitzades a 2003 a més de 500 visites previstes per enguany. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més agents vigilaran els comerços al nadal

La Policia Local de Rubí espera doblar enguany el nombre de visites per part dels agents als comerços del municipi durant la campanya “Comerç Segur”, passant de les 271 visites realitzades a 2003 a més de 500 visites previstes per enguany.

Segons el cap de la Policia Local, Miquel Pedrosa, això serà possible gràcies a l’augment de plantilla d’agents policials, fet que permetrà com a conseqüència ampliar també el nombre de comerços a visitar, amb la incorporació a la campanya de dues zones més del municipi: la zona del mercat i la zona de Ca n’Oriol. També s’ampliarà la seguretat al barri de Les Torres i la zona centre en la seva totalitat.<br /><br />Durant la campanya, s’incidirà sobre tot en els controls de venda ambulant i pirateig de material, i s’aprofitarà per realitzar controls de soroll als vehicles que circulin per aquestes zones. Així mateix, també es preveu reforçar els controls d’alcoholèmia. Segons Pedrosa, el nombre de sancions resultants de controls d’alcoholèmia al municipi ha augmentat un 680% des del novembre de 2003 fins al 30 de novembre de 2004, respecte el mateix període de l’any anterior.<br /><br />El control el faran 4 agents durant els dies laborables, i el cap de setmana es duplicarà el nombre d’agents, passant a 8. Durant l’horari comercial, visitaran els comerços i, a les nits, realitzaran una vigilància al voltant d’aquests. La Policia Local ha arribat a un acord amb la Policia Nacional per tal de formar patrulles de vigilància mixtes i realitzar controls a les zones de més incidència.<br /><br />Es tracta de la campanya de seguretat als comerços que per segon any engega la policia local coincidint amb el Nadal i que es posa en marxa el 6 de desembre fins el 6 de gener de 2005. Els objectius d’aquesta campanya per part de la Policia Local de Rubí, que s’adreça a botiguers però que forma part d’un pla d’acció general de prevenció de la delinqüència, són obtenir informació sobre les mesures de seguretat als comerços, augmentar la seguretat ciutadana (comerciants, compradors i transeünts) i fomentar l’acceptació social del cos policial per part de les entitats de la ciutat.