Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Menció especial a tres agents de la policia local de Rubí en el marc del Dia de les esquadres Durant l’acte, que se celebra avui a Castellbisbal, també es lliuraran felicitacions a una vintena d’agents dels Mossos d’Esquadra de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Menció especial a tres agents de la policia local de Rubí en el marc del Dia de les esquadres

Durant l’acte, que se celebra avui a Castellbisbal, també es lliuraran felicitacions a una vintena d’agents dels Mossos d’Esquadra de la ciutat.
Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Rubí celebren avui, a l’Ajuntament de Castellbisbal, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres. Diverses autoritats i comandaments policials assistiran a aquest acte, durant el qual es lliuraran felicitacions a diferents membres del cos, policies locals i ciutadans, així com els trofeus de les diferents proves esportives que han tingut lloc amb motiu d’aquesta celebració.

L’inspector dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí, Francesc Camprubí, reconeixerà demà, entre d’altres, 22 dels seus agents i 3 policies de la Unitat de Suport i Prevenció (USP) de la Policia Local de Rubí que han destacat en la prestació del seu servei. A més, també es lliurarà una felicitació a 5 ciutadans que han col·laborat d’alguna manera amb els Mossos, entre els quals hi ha el cap de Protecció Civil de Rubí, Josep Bogunyà.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, assistirà demà a aquest acte, que tindrà lloc a les 12 del migdia a l’Ajuntament de Castellbisbal.

Exposició d’uniformes policials

En el marc de la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, que tindrà lloc el proper dijous, 22 d’abril, al Palau de Congressos de la ciutat comtal, s’ha organitzat una exposició d’uniformes de diversos cossos policials de diferents països.

L’agent de la Policia Local de Rubí David Rodríguez ha cedit part de la seva col•lecció particular per a fer possible aquesta mostra. Concretament, el rubinenc ha cedit una vintena d’uniformes policials de països com Bèlgica, Itàlia, el Marroc, Rumania, el Perú, Colòmbia o la policia foral de Navarra.