Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Menció especial a la policia local en el Dia de les Esquadres Mossos d'Esquadra han reconegut el treball conjunt amb dos agents locals de la USP en el dispositiu contra els robatoris de farmàcies a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Menció especial a la policia local en el Dia de les Esquadres

Mossos d'Esquadra han reconegut el treball conjunt amb dos agents locals de la USP en el dispositiu contra els robatoris de farmàcies a Rubí.
L’Inspector dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí, Francesc Camprubí, va reconèixer dimarts 22 d'abril el treball dels dos agents de la policia local de la Unitat de Suport i Prevenció (USP) coincidint amb la celebració del Dia de les Esquadres que va tenir lloc al Monestir de Sant Cugat amb la presència del regidor de Serveis Urbans i Seguretat, Jordi Peiró i l’inspector en cap de Rubí, Miquel Pedrosa. El reconeixement dels Mossos al cos policial de Rubí ve donat pel treball conjunt que, a finals de l’any passat, va acabar amb el desmantellament d’una xarxa de delinqüents que s’havien especialitzat en el robatori de farmàcies a Rubí.