Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maria Mas desitja un bon Nadal a les entitats culturals tot agraint-los la seva tasca La regidora de Promoció de la Cultura ha demanat a aquestes associacions que, ara més que mai, organitzin activitats generadores de cohesió i esperança. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Maria Mas desitja un bon Nadal a les entitats culturals tot agraint-los la seva tasca

La regidora de Promoció de la Cultura ha demanat a aquestes associacions que, ara més que mai, organitzin activitats generadores de cohesió i esperança.
La regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas, ha felicitat a una trentena de representants de les entitats i associacions culturals de la ciutat en el transcurs de la tradicional recepció que l’Ajuntament de Rubí organitza amb motiu de les festes nadalenques.

Durant l’acte, Mas ha agraït la feina que fan totes aquestes entitats “per mantenir viva i canviant la cultura a Rubí, per omplir els carrers i les nostres places de tradicions i de creativitat, sostenint el fil invisible que uneix el que feien els nostres pares i avis amb el que faran els nostres fills i néts”. En aquest sentit, la regidora ha citat com a exemple el programa de Nadal que, “en col·laboració amb l’Ajuntament, omple de vida la ciutat”.

La regidora de Promoció de la Cultura, que ha llegit el discurs que tenia preparat l’alcaldessa Carme García, absent a l’acte per motius personals, també s’ha referit a l’actual context de crisi econòmica. “Sabeu de les dificultats econòmiques que travessa l’Ajuntament de Rubí, igual que les patiu vosaltres, de com demanem un esforç i sacrifici a la ciutadania per poder garantir els serveis públics de qualitat que articulin mesures d’integració i cohesió per moments tan vulnerables com aquests.” I ha afegit: “Ara més que mai heu d’agafar forces i transformar-les en activitats generadores de cohesió i esperança.”

Mas també ha recordat que “estem millor preparats que abans per sortir-nos-en. Per sort –ha dit la regidora– una bona planificació en època de vaques grasses ens ha permès tenir una potent xarxa d’equipaments, com ara el Celler, el Centre cívic social El Pinar, la plaça del Doctor Guardiet, la Biblioteca, el Castell i l’Ateneu, entre d’altres. Ara us demanem que ompliu d’activitats aquests nous espais”.

Amb aquest acte, que s’ha celebrat aquesta tarda a l’Ateneu, s’ha fet un reconeixement a totes aquestes entitats que al llarg de l’any participen de forma activa en l’organització d’activitats diverses a la nostra ciutat. La regidora també ha felicitat aquelles entitats que enguany estan d’aniversari, com són La Xarxa, el Grup d’Amics de l’Astronomia i els Geganters (25 anys), així com també l’Obrador Coral i el Centre Cultural de Casas de Andalucía (30 anys).