Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conte japonés 'Mamotaro', primera activitat del setembre a la Biblioteca Conferències, contes i una exposició, les noves activitats per als mesos de setembre i octubre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El conte japonés 'Mamotaro', primera activitat del setembre a la Biblioteca

Conferències, contes i una exposició, les noves activitats per als mesos de setembre i octubre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha programat diverses activitats per als mesos de setembre i octubre, dins de l’any del Llibre i la Lectura, que consisteixen en la continuació dels cicles “L’hora del conte” i diverses conferències. <br /><br />Aquesta programació a la Biblioteca començarà el dimecres, 14 de setembre, a les 18.30h amb un conte japonès, “Mamotaro”, a càrrec de Raquel Galeana, i finalitzarà el dimecres, 26 d’octubre amb un conte de l’Aràbia Saudita, “Les peripècies d’en Juha”, també a les 18.30h. Per altra banda, entre el 27 d’octubre i el 29 de novembre, la Biblioteca Municipal acollirà l’exposició “Any Llacuna”, que tracta sobre la figura de Joan Llacuna. Aquest poeta va néixer a Igualada l’any 1905 i va morir a Burzet (Llenguadoc) l’any 1974. Llacuna va viure durant molts anys a Rubí i es considera un hereu de la poesia intimista del seu amic Rosselló-Porcel.