Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'OSE posa en marxa el projecte 'Planifica estratègicament la teva empresa' Les empreses interessades a inscriure’s en aquesta nova proposta ja poden sol·licitar-ho https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'OSE posa en marxa el projecte 'Planifica estratègicament la teva empresa'

Les empreses interessades a inscriure’s en aquesta nova proposta ja poden sol·licitar-ho
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa un nou projecte de millora de la competitivitat empresarial: Planifica estratègicament la teva empresa. La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu orientar els participants en la realització de previsions i l’òptima projecció dels seus estats financers.

L’OSE ha detectat que moltes empreses no tenen els coneixements necessaris per fer estimacions ni per avaluar la situació de les seves finances de forma ràpida i fiable, quan precisament aquest és un element imprescindible per assegurar la seva supervivència. A través d’aquest projecte es vol capgirar aquesta tendència i facilitar a les empreses la presa de decisions en relació a aspectes com ara la seva capacitat de creixement, la necessitat d’inversió futura, l’endeutament o la liquiditat, entre d’altres.

El projecte Planifica estratègicament la teva empresa s’estructura en diverses fases: diagnosi inicial, realització de les previsions, elaboració de l’eina de previsions i anàlisi de les ràtios. Al final de la formació, les sis empreses participants obtindran una guia tutorial per fer previsions i una eina informàtica que els permetrà fer una projecció a tres anys vista.

Les companyies interessades a prendre part en aquest projecte ja poden sol·licitar-ne informació i formalitzar la seva inscripció enviant un correu a l’adreça masm@ajrubi.cat o bé trucant al telèfon 93 588 70 00 (extensió 1439). Per poder participar-hi, han de ser pimes o micropimes dedicades a la producció de béns o serveis amb seu a Rubí, tenir un mínim de dos treballadors i una facturació d’entre 300.000 i 6.000.000 euros, i estar registrades com a societats al Registre Mercantil o al Registre de Cooperatives de Catalunya.

Planifica estratègicament la teva empresa es desenvoluparà des d’ara i fins al mes de desembre.

Altres projectes en marxa
En aquests moments, l’OSE està desenvolupant diversos projectes adreçats a la millora de la competitivitat de les empreses locals. Algunes d’aquestes iniciatives encara disposen de places vacants, com és el cas dels projectes Iniciació a la internacionalització, Implantació i millora del Quadre de Comandament i Finançament a mida.

Pel que fa a la resta de programes, han omplert totes les places i en molts casos ja acumulen més de 100 hores d’assessorament. Es tracta de la resta de projectes d’Internacionalització (Consolidació a l’exportació i Diversificació internacional) i del programa Xarxa Rubiempresa, la demanda del qual ha superat les previsions inicials.