Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'OSE organitza una jornada sobre el món de l'emprenedoria i l'empresa La jornada Rubiemprèn donarà a conèixer l’experiència de cinc empreses que han participat en projectes de millora de la competitivitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'OSE organitza una jornada sobre el món de l'emprenedoria i l'empresa

La jornada Rubiemprèn donarà a conèixer l’experiència de cinc empreses que han participat en projectes de millora de la competitivitat
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha programat per aquest dijous 12 de desembre la jornada Rubiemprèn, adreçada a empreses i persones emprenedores de la ciutat. La trobada inclourà diverses ponències a càrrec d’experts en la matèria i la presentació de cinc empreses rubinenques que han participat a diferents projectes de millora de la competitivitat durant aquest 2013.

La jornada Rubiemprèn tindrà lloc durant tot el matí a l’auditori de l’edifici de Rubí+D. S’iniciarà a les 9.30 h amb la benvinguda del tinent d’alcalde i regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern, Jaume Buscallà, i seguirà amb la primera ponència, a càrrec de César Llorente, director d’Omneom Consulting. Sota el títol Cotreball: compartir per créixer, l’expert parlarà sobre el que també es coneix com a coworking, una manera de treballar que promou la col·laboració altruista entre empreses i autònoms a la recerca de beneficis mutus.

A les 10.30 h, Jaime Tomás, director general d’IDD, impartirà la conferència Supera’t i gestiona en el laberint, amb la qual mostrarà la importància de saber dirigir equips en situacions de grans canvis, com els derivats per l’actual conjuntura de crisi econòmica.

Després d’una pausa, la jornada continuarà a les 11.40 h amb la presentació dels serveis que proporciona actualment l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a càrrec de la cap d’aquest àmbit, Olga González.

A continuació, Jesús Monleón, conseller de Trovit i cofundador de SeedRocket, Offerum i Emagister, oferirà la ponència Factors d’èxit per emprendre, en què donarà el seu punt de vista sobre aquells aspectes que influeixen directament en l’èxit d’una iniciativa empresarial.

La jornada Rubiemprèn es tancarà amb la presentació dels casos pràctics de cinc empreses locals que han participat a diferents projectes de millora de la competitivitat empresarial d’aquest any. César Aguilar, gerent de la companyia Jan Ecosystem, dedicada al disseny, fabricació i comercialització de jardineres per a horts urbans, explicarà la seva experiència dins el projecte Iniciació a la internacionalització. Llorenç Regàs, cap de vendes de l’empresa Graupe, que fabrica cadenes de rodets per transmissió i transport, exposarà els avenços que ha fet la seva companyia gràcies al projecte de Consolidació internacional. Mònica Llopart, comercial and màrqueting manager de l’empresa de vehicles assistencials personalitzats Lafuncar, es referirà al projecte Diversificació internacional. Dora Delgado, sòcia i treballadora de Lazvi Mecanitzats, SCCL, dedicada a la mecanització i reparació d’elements per a la maquinària, parlarà sobre la seva experiència amb el projecte d’Implantació i millora del Quadre de Comandament. Finalment, Sara Martínez i Sara Álvarez, gerents de l’acadèmia de reforç escolar Trau, explicaran com ha estat el procés de creació i l’inici de de la seva activitat.

Les inscripcions per a la jornada Rubiemprèn són gratuïtes i s’han de fer en línia al web www.rubiempresa.net. Les persones interessades a sol·licitar més informació sobre la trobada ho poden fer trucant al telèfon 93 581 39 00 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça formacio@rubiempresa.net.

La jornada Rubiemprèn, inclosa al Paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013, es podrà seguir a temps real a través del Twitter, emprant l’etiqueta #jornadesOSE.