Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'OMIC desenvoluparà una campanya informativa als locals de venda de mobles Les inspeccions començaran el 15 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'OMIC desenvoluparà una campanya informativa als locals de venda de mobles

Les inspeccions començaran el 15 de juliol.
El proper 15 de juliol la Oficina Municipal de Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de Rubí iniciarà una campanya, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, adreçada als locals comercials que es dediquen a la venda de mobles.

La campanya té per objectiu fer un seguiment del compliment de la normativa de defensa del consumidor. En una primera fase es faran inspeccions per comprovar l’obediència de les normes. Els inspectors es fixaran, especialment, en la correcta indicació dels preus o les normes de qualitat, a més d’altres aspectes relacionats amb la documentació.

Dins d’aquesta primera fase es faran inspeccions a les que s’informarà als comerciants dels requisits legals que han de complir i dels possibles casos de desobediència d’alguna d’aquestes normes. Quan finalitzi l’onada de inspeccions s’iniciarà la segona fase a la què es comprovarà si s’han corregit les irregularitats detectades prèviament.