Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'oficina municipal per atendre reclamacions pel temporal atén el primer dia 51 reclamacions El Pavelló i la piscina descoberta de Can Rosés segueixen tancats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'oficina municipal per atendre reclamacions pel temporal atén el primer dia 51 reclamacions

El Pavelló i la piscina descoberta de Can Rosés segueixen tancats.
L’oficina que ha habilitat l’Ajuntament de Rubí per atendre els veïns afectats pel temporal d’aquest cap de setmana ha rebut en el seu primer dia de funcionament un total de 51 reclamacions. La demanda més majoritària és per manca de subministrament elèctric, amb 21 peticions, seguida per les reclamacions per desperfectes ocasionats per caigudes d’arbres amb 23. Les 6 reclamacions per afectació a vehicles i les 3 demandes per desperfectes a façanes i teulades, completen el total de reclamacions rebudes durant el dia d’ahir. Aquesta oficina municipal s’ha habilitat a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de les Torres, i funciona en horari de matí i tarde (de 8.30 a 14 h i de 16 a 18 h).

Les reclamacions relacionades amb manca de subministrament elèctric s’estan tramitant directament a la companyia FECSA ENDESA que estima en 131 els habitatges afectats per talls elèctrics. Aquestes vivendes estan situades majoritàriament a la urbanització de Castellnou.

Es normalitza el funcionament dels equipaments municipals i les escoles

L’Ajuntament de Rubí té previst que el Pavelló de Can Rosés es pugui obrir al llarg del dia d’avui un cop es sustitueixin els vidres trencats per la ventada de dissabte. D’altra banda, la piscina descoberta de Can Rosés quedarà tancada fins que no es pugui tancar el recinte, fet que es preveu que tingui un termini no inferior a 1 mes.
A banda d’aquests dos equipaments, la resta afectats per la ventada, la Torre Bassas i la pista Francesc Calvo, ja es troben en funcionament després que els tècnics municipals hagin verificat que les seves estructures no han patit danys.

D’altra banda, la recomanació municipal d’evitar que els escolars sortissin al pati, s’ha retirat aquest matí.