Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Municipal d'Escolarització obre avui les seves portes En aquesta oficina, els usuaris poden obtenir informació sobre l'oferta educativa del municipi i realitzar les inscripcions per al curs vinent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Oficina Municipal d'Escolarització obre avui les seves portes

En aquesta oficina, els usuaris poden obtenir informació sobre l'oferta educativa del municipi i realitzar les inscripcions per al curs vinent.
L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Generalitat, posa en marxa per primera vegada al municipi l'Oficina Municipal d’Escolarització (OME), que obre avui les seves portes. En aquesta oficina, els pares i alumnes es poden informar sobre l’oferta educativa del municipi i el procés d’inscripció (vacants, característiques dels centres, resultats del sorteig, llistes d’admesos i no admesos, zones escolars, etc.) i realitzar-hi les inscripcions per al curs que ve.

La nova oficina està ubicada a l’edifici el Bullidor (c. Terrassa, 61). Durant el període d’inscripcions, l’horari d’atenció esde dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h; telèfon 93 697 69 77, i correu electrònic educacio@ajrubi.es . També es posarà a disposició dels usuaris un servei de traducció per a tots els interessats que ho sol·licitin prèviament al telèfon abans esmentat.