Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Serveis a l'Empresa presenta dilluns els projectes de millora de la competitivitat 2014 L’OSE donarà a conèixer el nou projecte Xarxa Rubi Empresa, que promou la col·laboració entre empreses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Oficina de Serveis a l'Empresa presenta dilluns els projectes de millora de la competitivitat 2014

L’OSE donarà a conèixer el nou projecte Xarxa Rubi Empresa, que promou la col·laboració entre empreses
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha programat per al proper dilluns 19 de maig una jornada professional en què donarà a conèixer els tres projectes de millora de la competitivitat empresarial que es desenvoluparan entre els mesos de maig i desembre dins el Pla de Mesures Anticrisi 2014, dotat amb 3,6 milions d’euros. La sessió, titulada Claus per la teva empresa, s’adreça a grans empreses, pimes i micropimes.

L’objectiu de les accions de millora de la competitivitat empresarial és acompanyar les empreses en la millora dels seus recursos mitjançant l’estratègia, la generació de valor diferencial i la innovació en xarxa.

El primer projecte que es presentarà a la jornada de dilluns és el d’Implantació i millora del Quadre de Comandament, orientat a optimitzar la gestió i organització de les empreses. Mitjançant deu hores de sessions personalitzades, s’analitza la situació de la companyia, s’acorden uns objectius inicials i com assolir-los. En la darrera fase del projecte, es lliura a l’empresa el Quadre de Comandament, que l’ajudarà a controlar totes les variables que intervenen en aquest procés de millora.

A la jornada de dilluns també s’exposarà el programa Finançament a mida, dissenyat per estudiar i millorar la capacitat financera de l’empresa. L’objectiu principal d’aquesta acció és ajudar les companyies a aconseguir finançament en funció de la seva capacitat real d’endeutament i millorant el seu poder de negociació amb la realització d’un dossier executiu financer.

Xarxa Rubí Empresa
El tercer projecte que es presentarà a la sessió de dilluns és una novetat d’aquest any. Es tracta de la Xarxa Rubí Empresa, adreçada a fomentar i establir la col·laboració entre empreses, buscant la complementarietat i el valor afegit en l’àmbit de la innovació, amb l’objectiu de guanyar posicionament al mercat. El projecte incideix en l’optimització de recursos, la proximitat i les noves tecnologies, però també en les relacions de confiança.

El programa s’estructura en 40 hores d’assessorament i dinamització durant vuit mesos, que inclouen treball individualitzat amb les empreses i sessions en grup, així com la creació d’una plataforma en línia de participació i seguiment del projecte.

La jornada de presentació d’aquests tres projectes de millora de la competitivitat empresarial tindrà lloc dilluns entre les 9.30 h i les 11.30 h a l’edifici Rubí Desenvolupament. Tot i que la sessió és gratuïta, cal inscriure-s’hi prèviament a través del web www.rubiempresa.net.