Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Serveis a l'Empresa presenta aquest dimecres els projectes d'internacionalització Les tres accions s’inclouen al Pla de mesures anticrisi d’aquest any, dotat amb 3,6 milions d’euros https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Oficina de Serveis a l'Empresa presenta aquest dimecres els projectes d'internacionalització

Les tres accions s’inclouen al Pla de mesures anticrisi d’aquest any, dotat amb 3,6 milions d’euros
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha programat per al proper dimecres 14 de maig una jornada professional en què es donaran a conèixer els tres projectes d’internacionalització que es desenvoluparan aquest any dins el Pla de Mesures Anticrisi 2014, dotat amb 3,6 milions d’euros. La sessió, titulada Claus per la teva empresa, s’adreça a les pimes i micropimes de Rubí que estan interessades a començar a exportar o que volen consolidar i diversificar la seva experiència internacional.

La jornada tindrà lloc entre les 9.30 h i les 11.30 h a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament i tindrà com a ponents Olga González, cap de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí; Iolanda Pujol, responsable de comerç internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa; i Josep Prats, director gerent del mateix ens.

Després d’una benvinguda institucional, la sessió informativa s’iniciarà amb la presentació del Projecte d’iniciació a l’exportació, adreçat a aquelles empreses que mai han exportat i que necessiten assessorament per iniciar la seva activitat internacional. A continuació, s’exposarà el Projecte de consolidació a l’exportació, dirigit a les empreses que volen consolidar la seva experiència i millorar-ne els resultats. En darrer terme, es parlarà del Projecte de diversificació internacional, pensat per a les companyies que volen introduir-se en nous mercats. La jornada es tancarà amb un torn de precs i preguntes.

L’assistència a la sessió és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a través del web www.rubiempresa.net.

Prop de 600.000 euros per ajudar el teixit econòmic
Els projectes d’internacionalització formen part del conjunt de mesures anticrisi orientades al teixit econòmic, a les quals s’han destinat un total de 588.100 euros. En concret, s’inclouen en les mesures per a la millora de la competitivitat empresarial, subvencionades al 100% per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

L’any passat, l’Oficina de Serveis a l’Empresa va oferir aquests mateixos tres projectes d’internacionalització, dels quals se’ns van beneficiar una vintena de firmes. Deu van acollir-se al Projecte d’iniciació a l’exportació, cinc al Projecte de consolidació a l’exportació i cinc més al Projecte de diversificació internacional.

Les empreses interessades en aquestes accions poden demanar-ne més informació a l’OSE, situada a la Masia de de Can Serra, trucar al 93 588 70 00 ext. 1439 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça masm@ajrubi.cat.